Καλώς ήλθατε στην Home !

Η HOME By Nature ΕΕ ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και είναι μια Ελληνικήανεξάρτητη εταιρία που ασχολείται με την παραγωγή κ εμπορία υψηλής ποιότηταςπροϊόντων ελιάς που προορίζονται για την gourmet και delicatessen κουζίνα.

Έχοντας μεγαλώσει και ανατραφεί με τις παραδοσιακές Ελληνικές οικογενειακές αρχές και αξίες, έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε το φαγητό ως ένα τρόπο δημιουργίας δεσμών μεταξύ οικογένειας και φίλων, συνεισφέροντας σε έναν αρμονικό και χαρούμενο τρόπο ζωής. Αυτό είναι ο λόγος που διαλέγουμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά καθώς και τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας.

 

Χρησιμοποιείστε τα προϊόντα μας στην καθημερινότητα σας

Οι ιδιόκτητοι και επιλεγμένοι ελαιώνες μας βρίσκονται στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Παράγουμε 3 ποικιλίες εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, μαρμελάδα ελιάς και γλυκό κουταλιού ελιάς.
Κατόπιν ζήτησης εμπλουτίσαμε τον προϊντικό μας κατάλογο και με άλλα προϊόντααπο 100% ελληνικές, φρέσκες, εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.
Κάτω από την προσωπική μας φροντίδα σας προσφέρουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας.